Vilka är vi ?


PA Elteknik AB


Drivs sedan 2015 av bröderna Per & Andreas Ström, uppvuxna på Vrångö i Göteborgs södra skärgård.


Per är numera bofast på Donsö och Andreas på Björkö, och däremellan finns vårt arbetsområde. Med välfylld servicebil på Donsö/Styrsö i Södra skärgården + Bohus-Björkö i Norra skärgården och egen båt däremellan kan vi hjälpa er med det mesta i hela Göteborgs skärgård.Vi båda har en gedigen kompetens inom området då vi arbetat inom el/automation's området hela våra verksamma yrkesliv och har en yrkesbakgrund i de stora installationsfirmorna i Göteborg.


Trötta på de stora firmornas fokus på finansiella resultat före att lämna ett kvalitativt jobb efter sig fick oss att söka oss ut i skärgården och starta något annat, nåt eget.


Några år har nu gått och i år firar vi 5årsjubileum, med många återkommande och nya kunder vilket vi tycker är jätteroligt! Vår ambition har alltid varit och kommer att förbli att du som kund alltid skall känna dig nöjd med vårt jobb och återkomma när nya projekt skall utföras.


Välkommen att höra av dig med dina projekt så hjälper vi dig också!Fordon på plats i skärgårn gör att mycket tid tjänas i materialtranporter.

En tillbakablick hur det kunde se ut när vi började.

Nya båten gör att vi kan ta oss fram i alla väder på ett säkert sätt.

Vart än arbetsplaten befinner sig.

VÅRA TJÄNSTER

ELINSTALLATION

VI utför allt inom elinstallationsområdet , för privatpersoner och byggare i Göteborgs södra skärgård med omnejd.

DATA / SMARTA HEM

VI kan hjälpa dig med projektering, felsökning och installation av hemnätverk samt "smarthem" produkter av fabrikat från Plejd, Elko eller Carlo Gavazzi.

AUTOMATION

Styrskåpsbyggnation, felsökning och installation av styrningar till båtkranar, brandspjäll, passagesystem, hiss eller fläkt är axplock av installtioner som vi utfört. 

PA Elteknik AB

FÖLJ OSS i SOCIALA MEDIER

VÅRA PARTNERS

Ahlsell

SOLAR

Copyright © Alla rättigheter förbehållna