Vilka är vi ?


PA Elteknik AB


Drivs sedan 2015 av bröderna Per & Andreas Ström, uppvuxna på Vrångö i Göteborgs södra skärgård.


Per är numera bofast på Donsö och Andreas på Björkö, och däremellan finns vårt arbetsområde. Med välfylld servicebil på Donsö/Styrsö i Södra skärgården + Bohus-Björkö i Norra skärgården och egen fullutrustad servicebåt däremellan kan vi hjälpa er med det mesta i hela Göteborgs skärgård.


I Sevicebåten har vi alltid med ett standardsortiment av uttag / brytare , kabel osv. så vi är rustade för de flesta överraskningar som kan uppstå , överrakningar som får andra att behöva uppsöka grossisten i staden för att lösa , där vi istället löser det på plats.Vi båda har en gedigen kompetens inom området då vi arbetat inom el/automation's området hela våra verksamma yrkesliv och har en yrkesbakgrund i de stora installationsfirmorna i Göteborg.


Trötta på att de stora firmornas fokus oftast ligger på finansiella resultat istället för focus på kvalitaten på jobben fick oss att söka oss tillbaka ut i skärgården och starta något annat, nåt eget.


Vår ambition har alltid varit och kommer att förbli att du som kund alltid skall känna dig nöjd och trygg med vårt jobb och återkomma när nya projekt skall utföras.Välkommen att höra av dig med dina projekt så hjälper vi dig också!